Links

MKB Nederland
Kenniscentrum voor het midden- en klein bedrijf. Nieuws, activiteiten, tips en adviezen, interessante links naar andere sites.
http://www.mkb.nl

Kamer van Koophandel

Bevat het online handelsregister, maar ook informatie voor ondernemers over starten, groeien en stoppen, rechtsvormen, import/export, branche-informatie, regio-informatie, wetten/regels, subsidies enzovoort.
http://www.kvk.nl

Ministerie van FIN
De website van het ministerie van Financiën. Het ministerie van Financiën speelt een sleutelrol in het financiële beleid van de rijksoverheid. Doelstelling van deze website is het informeren van geïnteresseerde burgers, of die belangstelling nu zakelijk/professioneel is of privé.
http:/www.minfin.nl

Belastingdienst
Op de site van de Belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten. De Belastingdienst maakt deel uit van het Ministerie van Financiën.
http://www.belastingdienst.nl

UWV
UWV is een afkorting voor Uitvoeringsinstituut Werknemers Verzekeringen. Deze organisatie komt voort uit een fusie tussen een aantal organisaties: Gak, Cadans, Uszo, GUO en SFB. Al deze organisaties zijn uitvoeringsinstellingen; instellingen die zorg dragen voor het uitvoeren van verzekeringen en uitkeringen en alle bijkomende zaken.
http://www.uwv.nlDoor de juiste beslissingen te maken in moeilijke tijden zijn wij mede door Van Heusden Administratie weer een gezonde onderneming.
Jaap Blommers