Diensten

Onderstaand vindt u meer informatie en uitleg over de diensten die wij aanbieden.

Boekhouding
Van Heusden Administratie verzorgt uw hele administratie. Indien u uzelf een hoop tijd en werk wilt besparen, kunt u uw administratie door ons laten verzorgen. Wanneer uw financiële administratie op orde is beschikt u altijd over actuele informatie over uw bedrijf. Dat is belangrijk bij financiering en als u beslissingen moet nemen over investeringen.

Loonadministratie
Ons kantoor verzorgt uw volledige salaris- en personeelsadministratie en neemt dit tijdrovende werk voor u uit handen. Niet alleen het maken van salarisstroken, aangiften loonbelasting en het verstrekken van jaaropgaven valt hieronder. Ook alles in verband met ziekmelding, wijzigingen in de CAO en het vastleggen van alle mogelijke overeenkomsten die u met uw personeel afsluit.

Belastingaangiften
Uw bedrijf heeft waarschijnlijk met verschillende belastingen te maken. Naast omzetbelasting en loonbelasting, wellicht ook vennootschapsbelasting en aangifte van intracommunautaire transacties. Behalve dat hier veel tijd in gaat zitten, vereist het doen van aangiften vaak veel kennis met betrekking tot fiscale wetgeving. Wij verzorgen uw aangiften met veel deskundigheid en nauwkeurigheid zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Jaarrekeningen
Van Heusden Administratie kan u van dienst zijn bij werkzaamheden als het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen, tussentijdse verslagen of andere financiële verantwoordingen.

Fiscaal
Van Heusden Administratie verzorgt praktisch alle fiscale aangiften voor het midden- en kleinbedrijf. De meest gebruikte rechtsvormen in het midden- en kleinbedrijf zijn een eenmanszaak, maatschap, V.O.F. of B.V.
Voor al deze rechtsvormen verzorgen wij uw fiscale aangiften.

Automatisering
Wilt u de administratie liever zelf (blijven) voeren? Van Heusden Administratie begeleidt u bij het zelf geautomatiseerd verwerken van uw administratie.

Advies
Uw omgeving is constant in beweging, ontwikkelingen volgen elkaar snel op. U heeft wellicht soms behoefte om met iemand te bespreken wat dit voor uw bedrijf betekent/kan betekenen. Mensen met kennis over de materie en tegelijkertijd op de hoogte zijn van de gang van zaken binnen uw bedrijf. Zaken doen met Van Heusden Administratie werkt op deze manier als een mes dat aan twee kanten snijdt. Enerzijds nemen wij u zorgen uit handen (met betrekking tot uw administratieve lasten), anderzijds dragen wij mogelijkheden aan.Door de juiste beslissingen te maken in moeilijke tijden zijn wij mede door Van Heusden Administratie weer een gezonde onderneming.
Jaap Blommers